On Parmak Kursu

MEB On Parmak klavye kursu pratiğe dayalı bir kurs niteliğindedir. Yazım kurallarıyla birlikte sürekli klavye üzerinde parmak egzersizi yaptırılarak verilen bir eğitimdir. On parmak kursu, F ya da Q Türkçe klavyeler üzerinde önce temel sıradaki harfler, ardından kelimeler sonra da cümle ve metinler çalıştırılır. Parmakların tuşları ezberlemeleri sağlanır. Böylece klavyeye bakmadan yazabilme kabiliyeti kazanmış olursunuz. On Parmak klavye kursu size klavyeye ve monitöre bakmadan hatasız hızlı yazmayı öğretir. Aynı zamanda da hızlı yazım teknikleri kullanılarak en az 3 dakikada 90 kelime yazabilme hedefine ulaştırır.

Hızlı yazmak artı zamandır, kişinin ömrünü uzatır. 🙂 On parmak klavye kurslarına, kişisel gelişim anlamında yazım hızını artırmak isteyen kursiyerler ile özellikle Adalet Bakanlığına bağlı kurum ve adliyelerin yılda birkaç kez açmış olduğu zabıt ya da icra katipliği gibi sınavlara hazırlanan, noterlerde, matbaa ve dizgi işlerinde istihdam edilmek isteyen kursiyerler katılarak, başarı sağlamaktadırlar.

On Parmak Klavye Kursu Sertifikası

Birçok bilgisayar kursunun aksine on parmak daktilografi eğitimlerimizin sonunda mutlaka MEB onaylı daktilografi sertifikası veriyoruz. Bazı bilgisayar kursları böyle bir sertifikanın MEB onaylı olmayacağını söyleyerek katılım belgesi vermektedirler adayları yanıltmaktadırlar. Katılım belgeleri eğer kursiyer sertifika sınavına girmez ise bilgisayar kursu tarafından düzenlenen, Meb onaylı olmayan belgelerdir. Kamu kurumları nezdinde hiç bir geçerliliği yoktur. Kaldı ki, sertifika veremeyen bir kursun katılım belgesi de sahtedir. Bilgisayar kursu tarafından düzenlenerek verilen katılım belgeleri yönetmelik ve yasaya aykırıdır. Bu gibi söylemlere itibar edilmemeli, on parmak kursuna kayıt olurken iyi araştırmalıdırlar.

MEB Onaylı Daktilografi Sertifikası

Biz Aydın Akademi Özel Berkcan Bilgisayar Kursu olarak on parmak daktilografi Kursiyerlerimize, kursun bitiminde sınav yapılarak MEB onaylı, Mekanik Daktilo ve Bilgisayarlarla Daktilografi Sertifikası verilmekteyiz. Bilgisayar daktilografi sertifikası, Adalet Bakanlığının açtığı icra ve zabıt katipliği sınavlarında istenen belge olup, ömür boyu geçerli bir kurs bitirme belgesidir. Kursu bitiren her kursiyerimiz MEB onaylı On Parmak Sertifikası, bilgisayar daktilografi sertifikası alabilmektedir.

Meb onaylı 10 Parmak kursu hafta içi ya da hafta sonu olmak üzere, günlük sabah, öğlen ve akşam saatlerinde yapılmaktadır. Ortalama 6 hafta süren onparmak kursu yeterli gelmez ise 90 kelimeye çıkana kadar kurs süresi uzatılmaktadır.İLETİŞİM: 0553 730 14 14 – 0551 735 06 06

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir