Yabancı Dil Genel İngilizce

Genel İngilizce Kursu

Yabancı Dil Genel İngilizce Kursu kapsamında temelden ileri seviyeye İngilizce Eğitimleri verilmektedir. Yabancı dil bilmek, yarışa önde başlamak ve bir lisan bir insan demektir. Genel İngilizce Kursu; Beginner-Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced olmak üzere toplam 5 seviyeden oluşmaktadır. İngilizce Eğitiminde her bir seviye yaklaşık 3 ay gibi bir süre olup, bu seviye sistemleri uluslararası standartlara göre belirlenmiştir. Derslere konusunda uzman öğretmenler girmektedir. Maksimum 16 kişilik sınıflarda eğitimler verilmekte olup, ders dışında öğrenme yöntemleri ile de Aydın Akademi Eğitim Kurumları, öğrencilerine destekler vermektedir.

Yabancı Dil Genel İngilizce Kursu

Aydın Akademi Yabancı Dil Genel İngilizce Kursu İngilizce öğrenme açısından Ankara’nın en iddialı yabancı dil kurumlarından birisidir. Kursumuza yılın ve ayın herhangi bir gününde kaydolmak mümkündür. Hocalarımız Ankara’nın en saygın okullarından olan TED Ankara Koleji, Bilkent Üniversitesi ve yurt dışı üniversiteleri gibi kurumlarda çalışmış olup gerekli her türlü donanıma sahiptir. Etkin’de emeğiniz ve paranız akıllıca değerlendirilir. İngilizce Kursumuzdaki eğitim sistemi adeta kişiye özel gibidir. Arzuya ve öğrencinin ihtiyacına göre ekstra dersler yapılabilmektedir. Hızla küreselleşen dünyamızda yabancı dil eğitimi artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Herkes her yaşta İngilizce öğrenebilir. Aydın Akademi Yabancı Dil Kursu olarak ilk adımı atmak için ideal bir yer olup sizi altı ay gibi kısa bir sürede dil becerinizi iyi bir seviyeye getirmeyi garanti ederiz.

Yabancı Dil Genel İngilizce Kursu Globalleşme çağında yabancı bir dilin, özellikle de İngilizce bilmenin iletişim aracı olarak önemi artmıştır.Buna bağlı olarak yabancı dil öğrenimi çocuklarımızın gelecekte sağlam bir şekilde yerlerini alabilmelerinde zorunlu hale gelmiştir. Bu noktada Spoken English, yabancı dilde“ezberi ve kalıp öğrenmeyi” değil anadile yakın “dil edinimi” temel alan bir anlayışla, başarısı uluslararası standartlarla ölçülebilen Burslu İngilizce Eğitim Programını öğrencilerine uygulamaktadır.

Çocuklar için özel olarak hazırlanmış programımız, okul ders müfredatına paralel olarak çalıştırılmaktadır. Bu sayede öğrenciler derslerinde ve sınavlarda üstün başarı gösterirken aynı zamanda İngilizceyi de anadillerine yakın düzeyde konuşabilme yeteneği kazanırlar. İlköğretim ve lise öğrencilerine İngilizceyi oyunlarla, şarkılarla, filmlerle, taklitlerle kısacası sevdirerek ve konuşturarak öğretiyoruz.

Yabancı Dil İngilizce Bilmek Neden Önemli?

Biliyorsunuz ki ülkemizde İngilizce eğitimi insan hayatı için son derece önemlidir. Etrafımıza baktığımızda yığınlarca üniversite mezunu insan sırf İngilizce konuşamadığı için işsiz kalırken, İngilizce konuşabilen bir ilkokul mezunu bile rahatlıkla iş imkanı bulabiliyor. Ülkemizde bir insanın kendi ayakları üzerinde durabilme gücünü elde etmesi için gereken iş bulma ihtiyacını giderecek en kestirme yol İngilizce konuşma becerisini kazanabilmekten geçer.

İLETİŞİM: 0553 730 14 14 – 0551 735 06 06

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir