Bilgisayar İşletmenlik Kursu

Bilgisayar Kursu

Bilgisayara kullanmaya yeni başlayanlar için sıfır düzeyden başlayan ve bilgisayar kullanmayı amaçlayan bir kurstur. Bilgisayar işletmenlik kursuna; bilgisayar kullanmasını öğrenmek isteyenler, temel yapıda Windows-word-excel kullanmak isteyenler, Kpss sınavında MEB sertifika zorunluluğu olan bölümlere girecek olanlar Bilgisayar İşletmenlik Kursu’na katılabilirler.  Daha önce hiç bilgisayar kullanmamış ya da az bilgisi olduğunu düşünenler bilgisayar işletmenliği kursuna katılabilirler. Bilgisayarın temel elemanlarının tanıtımı, Windows, Ofis (Word-Excel-PowerPoint), İnternet uygulamaları bilgisayar işletmenliği eğitiminin ana konularıdır. Bilgisayar Programcısı olacak bireylerin de Bilgisayar İşletmenlik Kursundan başlamaları gerekmektedir. Bilgisayar İşletmenlik Kursu İlköğretim mezunu olan her yaştan kursiyer bu kursa katılabilir. Bilgisayar kursuna katılmak isteyen adaylar hafta içi ya da hafta sonu olmak üzere sabah, öğlen veya akşam gruplarını tercih edebilir.

Seçeceğiniz seansa göre 6 – 8 hafta süren eğitimin sonunda Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı sınava girerek 160 saatlik Bilgisayar İşletmeni Sertifikası alabilirsiniz. Bilgisayar İşletmeni Sertifikası ömür boyu geçerliliği olan kıymetli bir belgedir. Bu sertifika KPSS tercihlerinde, kamu kurumlarında ve özel sektör firmalarında istenen ve size artı kazandıran bir belgedir.

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİK KURSU NEDEN BİZDEN ALMALIDIR?

  1. Tecrübe çok şeydir ve biz 32 yıllık tecrübeye sahibiz.
  2. Her kurum sektöründe uzmanlaşır, biz ortaya karışık bir eğitim vermiyoruz sadece bilgisayar eğitimleri veriyoruz ve bu alanda öncü ve uzmanız.
  3. Biz hocaların hocasıyız, sadece bilgisayar işletmeni yetiştirmedik, sektörde halen ders veren birçok bilgisayar hocasını da yetiştirerek eğitim ordusuna kattık.
  4. Biz öğretmeyi garanti eden ilk Özel Öğretim Kursuyuz ve sizleri kurs bitse dahi öğretene kadar misafir ediyoruz.
  5. 10 kişilik sınıflarda ve birebir bilgisayar basında sürekli uygulama yaparak eğitim veriyoruz.
  6. Çakma hocalarla değil, bilgisayar öğretmenlerinden ve bölüm mezunlarından oluşan Milli Eğitim Bakanlığından kadrolu atanan tecrübeli ve uzman öğretim kadrosuyla eğitim veriyoruz.
  7. Bize gelen iş taleplerini kursiyerlerimizle paylaşıyor ve firmalarla görüştürüyoruz. Birçok kursiyerimiz istihdam olmasına vesile oluyoruz.
  8. Sizler bizim kıymetlimiz siniz, sevgi, saygı ve güler yüzden oluşan bir aile ortamı sunuyoruz.
  9. Müfredat programlarımızda öğrettiğimiz programların her zaman en son versiyonunu veriyoruz.
  10. Her zaman kendimizi yenileyerek gelişen teknolojiyi takip ediyor ve son teknolojiye sahip donamın birimleriyle ders veriyoruz.
  11. Yazacak daha çok şey var ama bu yazacaklarımı diğerleri de yaptıkları için yazmaya gerek duymuyoruz. Bilgisayar İşletmenlik Kursu ve diğer kurslar için sizleri kurumumuza davet ediyor, bizle görüşmeden karar vermeyin diyoruz.

Özel Bilgisayar İşletmenlik Kursu Bilgisayara Giriş

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Bilgisayar derslerimiz sıfır düzeyden başlar. Bilgisayarın tanımı ve çalışma ilkesi ile başlayan Bilgisayara Giriş derslerinde bilgisayarın parçaları (donanım) ve bilgisayar programları (yazılım) ile ilgili bilgi verilir. Klavye tuşlarının tek tek tanıtımından sonra yazı çalışmalarına başlanır, burada amaç kursiyere klavye hakimiyeti kazandırmaktır.

MEB Sertifikalı Bilgisayar İşletmenlik Kursu On Parmak Klavye

On parmak dersinin amacı öğrenciye on parmak klavye kullanımının temellerini öğretmektir. On parmak klavye kullanmak bir beceri işidir ve zaman ve sabır ister. On parmak dersinde bilgisayarlarda yüklü olan On parmak programının nasıl kullanılacağı anlatılır. Doğru oturuş pozisyonu, parmakların klavye tuşlarına yerleştirilmesi ve programın nasıl takip edileceği gösterildikten sonra, öğrenci boş zamanlarında yapacağı ek çalışmalarla hızlı ve doğru bir şekilde on parmak yazmayı öğrenir.

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Windows 10 İşletim Sistemi

Windows 10 İşletim Sistemi
Aydın Akademi Windows 10 Kursu

Windows işletim sistemi dünyada en yaygın kullanılan işletim sistemidir. Windows işletim sisteminde dosyalar ve klasörler üzerinde çalışılır. Donanım ve yazılım kavramları hakkında genel bilgiler, fare tanıtımı ve kullanılması, masaüstü kavramı, klavye tanıtımı ve kullanımı, Dosya ve Klasör kavramı, görev çubuğu ve özellikleri Windows gezgini, denetim masası özellikleri ve ayarları, ağ Komşuları, Sistem Araçları silme, gizleme, diske veya flash diske kopyalama, disk ya da flash diskte dosya veya klasör arama gibi temel işlemlerin nasıl yapılacağı bu derste öğretilir .

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Microsoft Ofis Winword Kelime İşlemci

Word Kelime İşlemci
Aydın Akademi Word Kursu

Word kelime işlemci bir programdır. Word’de yazı yazılır. Word derslerinde, düz ve sütunlu yazı yazma, yazılanı düzenleme, yazıya resimler ekleme, yazıcıdan çıktısını alma, e-mail olarak gönderme gibi günlük hayatta sık kullanılacak çalışmalar yapılır ve WWord’ün tüm menüleri A’dan Z’ye örnek çalışmalar yapılarak anlatılır.

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Microsoft Ofis Excel Kursu

İleri Excel Kursu
Aydın Akademi Excel Kursu

Excel bir tablo/grafik ve hesap programıdır. Excel ile karmaşık hesaplamalar yapılır, tablolar oluşturulur, grafikler çizilir ve veriler üzerinde çalışılır. Excel derslerinde bol örnekli çalışmalarla A’dan Z’ye tüm menüler anlatılır.

Bilgisayar İşletmenliği Microsoft Ofis Power-Point Sunum Kursu

Power Point bir sunu (slayt) programıdır. Power Point ile yazılara ve resimlere hareket verilir. Böylece herhangi bir konuda yapılacak olan tanıtım Power Point ile daha etkili olur. Power Point derslerinde çeşitli konularda sunular hazırlanarak programın tüm menüleri anlatılır.

Ankara Bilgisayar İşletmenlik Kursu Genel İnternet Uygulamaları Kursu

Bilgisayar Kursu İnternet uygulamarında elektronik posta adresi alma, elektronik posta yazıp gönderme, gelen elektronik postayı açma, herhangi bir adrese doysa, resim, grafik ya da video gönderme, İnternette herhangi bir konuda arama yapma (arama motorları), istenen bir programı bulup bilgisayara indirme gibi İnternet ile ilgili temel kullanımlar anlatılır.

Bilgisayar İşletmenliği Kursu Ders Gün ve Saatleri:

Pazartesi – Çarşamba :  10:00 – 13:00 veya 13:00 – 16.00 veya 18:30 – 20.30

Salı – Perşembe           : 10:00 – 13:00 veya 13:00 – 16.00 veya 18:30 – 20.30

Cumartesi – Pazar       : 10:00 – 13:00 veya 13:00 – 16.00 veya 18:30 – 20.30

Adres : Atatürk Bulvarı No:94/14 (Kat 7) Kızılay/Ankara (Kızılay AVM yanı)

Tel : 553 730 14 14 – 551 735 06 06 Ahmet Aydınalp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir