Grafik Tasarım Kursu

Tasarım Kurslarımızdan Grafik Tasarım Kursu, grafikerliğin temellerinden başlayarak aşağıdaki tasarım programlarının kurslarını veriyoruz.

GRAFİK TASARIM VE PHOTOSHOP

Photoshop, Grafik Tasarım Kursu ders müfredatının ilk programıdır. Profesyonel bir resim işleme programı olan Photoshop’un kullanım alanı oldukça geniştir. Photoshop hem grafik tasarımının hem de web tasarımının vazgeçilmezleri arasındadır. Fotoğraflar üzerinde yapılan değişiklikler ve efektli tasarım çalışmaları genelde Photoshop kullanılarak gerçekleştirilir. Photoshop’la ayrıca amblem tasarımı, site arayüzü ve ufak tefek animasyon çalışmaları da yapmak mümkündür. Photoshop derslerinde örnek amblem çalışmaları yapılır, örnek site arayüzleri tasarlanır ve Photoshop’un alt programı olan Image Ready ile tasarımlara hareket verilir.

Corel Draw İle Grafik Tasarım Kursu

Vekltörel tabanlı bir programdır. Amblem tasarımı, sayfa tasarımı veya grafik tasarımı yapmak amacıyla kullanılan vektörel tabanlı bir programdır. Corel Draw derslerinde programa ait tüm menü ve komutlar gösterilir ve örnek amblem ve tasarım çalışmalar yaptırılır.

Indesign İle Grafik Tasarım Kursu

InDesign, Adobe firmasının piyasaya sürdüğü, çok yönlü bir masaüstü yayıncılık programıdır. Firma içi kod adı olan K2 (Quark Killer) olarak da bilinir. Baskı, tablet cihazlar ve diğer ekranlar için sayfa tasarımları yapılmasına olanak sağlar.

Grafik Tasarım Kursu ve Illustrator

Illustrator, Vektörel tabanlı bir program olduğu için hazırladığınız çalışmaların ölçülendirmesi çok rahat yapılabilir. Yaptığınız ölçeklendirmede pikselleşme gibi bir sorun yaşamazsınız. Bununla birlikte karakalem çizimlerini renklendirmede oldukça işinizi kolaylaştıracak bir programdır. Illustrator ile Neler Yapılabilir?Gerçek fotoğraflar kullanmayıp vektörler ile oluşturacağınız herhangi bir tasarımda Adobe Illustrator programını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Illustrator’un barındırdığı çok yönlü çizim araçları ile özgün vektörel çizimler yaratabilir, illüstrasyonlar ve tipografiler oluşturabilirsiniz.Örneğin; grafik tasarımı, web tasarımı, site arayüzleri, firmaların; kartvizit, afiş, broşür, logo, banner tasarımı gibi kurumsal kimlik çalışmalarının tümü için Adobe Illustrator programından yararlanılabilir. Bu gibi tasarımların büyük boyutlarda baskı uygulamalarında ise yine Illustrator programına başvurulabilir. Çünkü, Adobe Illustrator’de hazırlanan çalışmaların ölçeklendirilmesi çok rahat bir şekilde yapılırken görüntüde bozulma ve kalite düşüklüklerinin önüne geçilir.

Adobe Illustrator’de oluşturulan firma logosu küçük bir kartvizit üzerinde kullanılırken aynı zamanda çok büyük boyutlarda bir reklam panosu afişine de aynı kalitede basılabilir. Bu sayede oluşturulan tasarım üzerindeki en ufak ayrıntıya kadar her detay net bir şekilde görüntülenebilir ve gözden kaçmamış olur.

Adres : Atatürk Bulvarı No:94/14 (Kat 7) Kızılay/Ankara

İLETİŞİM: 0553 730 14 14 – 0551 735 06 06

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir